ΧΟΡΗΓΟΙ

Τηλεσκόπια για την Τανζανία


Τηλεσκόπια για την Τανζανία

 

Βελτίωση της επιστημονικής εκπαίδευσης στην Τανζανία
Όλοι ονειρεύονται να κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο. ΚΑΙ ΕΣΥ μπορείς να κάνεις τη διαφορά ΤΩΡΑ με απευθείας επένδυση στο μέλλον της εκπαίδευσης των παιδιών στην Τανζανία. Το Οι εξαιρετικά επιτυχημένο  πρόγραμμα Τηλεσκόπια για την Τανζανία, από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Αστρονόμοι Χωρίς Σύνορα, υποστηρίζει ενεργά τα σχολεία των εθνών της Ανατολικής Αφρικής από το 2011.

Οι φοιτητές της Τανζανίας είναι χωρίς βιβλία και πολλούς βασικούς εκπαιδευτικούς πόρους που εμείς θεωρούμε δεδομένα στις δυτικές χώρες. Η κατάρτιση των εκπαιδευτικών στην επιστήμη είναι συχνά ελειπήςι.

Τώρα χτίζουμε Το Κέντρο για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση, ένα παρατηρητήριο στην Ανατολική Αφρική για την παροχή κατάρτισης για τους εκπαιδευτικούς, τα εργαστήρια, ένα αστρονομικό παρατηρητήριο, και την ποιότητα των εκπαιδευτικών πόρων που όλοι θα έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο σε εθνικό επίπεδο.

Αλλά αυτή η προσπάθεια είναι κάτι περισσότερο από τη δημιουργία ενός μοναδικού κέντρου εκπαίδευσης. Πρόκειται για την καλλιεργεια μιας γενιάς επιστήμονικά μορφωμένων Ταζμανών και πυροδοτεί μια κίνηση σε όλη την ήπειρο.

Υποστηρίξτε το Κέντρο και να κάνει μια σημαντική διαφορά στις ζωές των Τανζανών φοιτητών και το μέλλον της χώρας.

Στόχοι

Το Κέντρο για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση στην Ανατολική Αφρική θα κάνει:

     Διεξαγωγή αστρονομικής και επιστημονικής κατάρτισης για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.
     Ενσωμάτωση της αστρονομίας στο εθνικό πρόγραμμα διδασκαλίας.
     Ανάπτυξη και κυκλοφορία διδακτικών πόρων για την επιστήμη και την αστρονομία.

     Δημιουργία ενός εργαστηρίου μοντέλου της επιστήμης και παρατηρητήριο με τηλεσκόπια, υπολογιστές, ένα φορητό πλανητάριο, ικανότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, και συνδέσεις με παρατηρητήρια και επιστημονικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Χρόνος εκτέλεσης : 0.072 δευτερόλεπτα