ΧΟΡΗΓΟΙ

Θήκες τηλεσκοπίου


Οι θήκες Geoptik έχουν έντονο κόκκινο χρώμα και ξεχωρίζουν από μακριά. Αυτό βοηθάει και στο να γίνονται ιδιαίτερα ορατές προς αποφυγή ατυχήματος. Η αφρώδης, ελαστική επένδυση προστατεύει το εσωτερικό από μηχανικά χτυπήματα, ενώ η εξωτερική nylon επένδυση προστατεύει από την υγρασία και την ελαφριά βροχή.

Τα υλικά κατασκευής είναι ποιοτικά και προσεγμένα στην λεπτομέρεια. Τα φερμουαρ ανοίγουν και κλείνουν άνετα ενώ ο χώρος για το 9.25 είναι υπεραρκετός χωρίς να χρειαστεί να βγάλω την βάση για την φωτογραφική μηχανή και άλλα μικρά εξαρτήματα.

 

 

 

 

 

 

Η έξτρα τσέπη στο καπάκι της θήκης με απάλλαξε αποτ να κουβαλάω ένα έξτρα κουτί για τα παρελκόμενα του τηλεσκοπίου. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παίρνει παρα πολλά πράγματα. Η θήκη είναι αυτόνομη για την ασφάλεια των εξαρτημάτων αλλά και του οπτικού σωλήνα.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαφώς σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και την ευκολία μεταφοράς. Οι ιμάντες ρυθμίζουν εύκολα για να φορέσεις την θήκη στην πλάτη ή να την κρατάς σαν σάκο. Πλέον δεν ανησυχώ για την τοποθέτηση του τηλεσκοπίου στο αυτοκίνητο μιας που προστατεύεται πλήρως.
(βλέπε: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1259)

 

Το ίδιο ισχύει και για την θήκη για την κεφαλή eq6 pro η οποία έχει και μια μικρή θήκη που μπορεί να φιλοξενεί το skyscan και τα καλώδια του. Φτιαγμένη με τα ίδια υλικά, πολύ καλούς ιμάντες και ανατομικό χερούλι από μαλακό πλαστικό που δεν τραυματίζει κάνει την μεταφορά της στήριξης παιχνίδι. Εκτός των άλλων η θήκη προστατεύει και από κραδασμούς στο αυτοκίνητο και πλέον νιώθω πολύ πιο ασφαλής για την μεταφορά της στα κατσάβραχα που ανεβαίνω για αστροπαρατηρήσεις.

(βλέπε: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1292)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


<<site map

Χρόνος εκτέλεσης : 0.064 δευτερόλεπτα